4.04.2010

StudveSlut 'in Hikayesi Yazan: Mrs. Slut


Üniversitede öğrenciyken Kenan adında çok yakışıklı bir çocukla çıkıyordum. Sadece yakışıklı değil ama aynı zamanda yatakta da harikaydı. Daha önce beraber olduğum erkeklerin hepsinden farklıydı. Bir kez bile sevişmelerimizde orgasm olmadığımı hatırlamam. Ama öte yandan
serserinin tekiydi. Sürekli yalan söyler, söz verir yapmaz, kahvede okey oynayıp cebindeki harçlıkları son kuruşuna kadar bitirir. Derslere girmez. Not tutmaz. Güzel çirkin demeden karşısına çıkan her kızı yatağına atar.....

Kısacası pisliğin tekiydi. Ama ondan kopamıyordum. Yalanlarından bıkmıştım. Bana bir gün prensesler gibi davranıyor, başka bir gün eciş bücüş bir kızı yatağa atmak için beni başından def ediyordu. Bekar arkadaşlarıyla kaldığı evde kaç kere onu yatakda başka kızlarla yakalamıştım. Kısacası çok sinir bozucu bir durumdu. Kızıyor terk ediyor ama 3-5 gün sonra sevişmelerimiz rüyalarıma giriyor, dayanamıyor gene arıyordum Kenan'ı..İşte gene bu ayrılmalardan birinde Selim ile tanıştım. Bana çok nazik davranıyordu. Gerçek bir centilmendi. Anlayışlı. Kadın ruhundan anlayan. Duygusal. Arkadaşlığımız kısa sürede aşka dönüştü. Çok iyi anlaşıyorduk. Benzer müzikleri dinliyor, benzer filmleri seviyorduk. Nerdeyse her konuda o kadar iyi anlaşıyorduk ki, kısa bir süre sonra onun evinde yaşar hale geldim. Aylarca huzur ve mutluluk içinde Nerdeyse Kenan'ı unutmuştum bile. Selim başından beri Kenan olayını biliyordu. Arkadaş olduğumuz zamanlarda Selim'e herşeyi anlatmıştım.. Ne kenan'ı ne de önceki ilişkilerimi sorun edecek biri değildi zaten Selim.

Dört - beş ay böyle geçti. Bir gün yolda Kenan'a rastladım. Israr kıyamet benle konuşmak istediğini söylüyordu. Hayır seninle herşey bitti laflarımı duymuyor gibiydi. Kabul ettim. Benim evime geldik. Çay demledim. Konuşmaya başladı. Uzun uzun anlatıyordu. Ben de çok fazla ilgilenmeden dinliyordum. İçimden kendime "neden bu adamı eve aldım?" diyordum. Galiba ona karşı artık hiçbirşey hissetmediğimi kendime ispat ya da ona ıspat etmek idi amacım. Ve konu dönüp dolaşıp Selim'e geldi. Ben de nihayet ruh ikizimi bulduğumu, çok mutlu olduğumu anlattım. "Peki beni hiç özlemiyor musun?" diye sorduğunda " hayır özlemiyorum. hatta seni bu gün yolda görmesem unutmuştum bile" dedim. Bunları söylerken samimiydim. Gerçekten böyle hissediyordum. Ve Şu an Kenan karşımdaydı ve ona karşı gerçekten en ufak birşey hissetmiyordum. (Bu duruma o an nasıl sevindiğimi anlatamam)

Kenan ise beni hiç unutamadığını, özlediğini arzuladığını söyleyip duruyordu. Onun yalanlarına karnım toktu. Ciddiye bile almadım. Gülüp geçtim. "Hadi artık git. Ben sınıftan bir arkadaş ile ders çalışmaya gideceğim" dediğimde uysalca kalktı ve hoşçakal demek için sarıldığında birden dudaklarıma yapıştı. Karşı koymadım. Kendimden emin bir şekilde. Ama öpmeye devam etti. Bir süre sonra tüylerimin ürperdiğini hissettim. O da farketti bunu. Öpmeye devam ediyordu. ütmek istedim ama sanki gücüm tükenmiş gibiydi. Bacaklarımın arasının ıslandığını farkettim. O da farketti. Ve beni kucakladığı gibi kanepeye uzattı. Sadece kilodumu yırtarcasına çıkarıp, pantalonunu bile çıkarmadan içime girdi. Artık durabilecek noktada değildim. Karşı koymayı bırakmıştım. Deliler gibi seviyorduk. Ben herşey bitti, artık kenan bana birşey ifade etmiyor derken meğerse sadece küllenen bir ateşmiş. Eskiden saatlerce sevişirdik. Ama bu kez ya 15 ya 20 dakika bile sürmeden ben sarsıla sarsıla boşalmaya başlamıştım ki Kenan'ın da içime fışkırdığını hissettim. Bunca zaman çıkmıştık. Her defasında condom kullanırdı. İlk kez kullanmadı. Ve içime boşaldı. Şaşırmıştım. Bunu kendisine söylediğimde " bilemiyorum, kendimi kaybettim. condom kullanmak filan aklımdan uçtu gitti" dedi..

Neyse ki hamile kalmadım. Bu olayın şoku ile sarsılmıştım. Akşam Selim bendeki garipliği farketmişti. Neyim olduğunu soruyordu. Ben de cevapları geçiştiriyordum. Sonunda "peki dinle o zaman" dedim ve herşeyi anlattım. Selim belli ki sarsılmıştı. Kendisine "eğer beni terk etmek isterse çok haklı olacağını söyledim. Ama Selim'i gerçekten seviyordum. Kaybetmek istemiyordum onu.

Biraz yalnız kalmalıyım. Aklım karışık diyerek kendi evime gittim. Uzun uzun düşündüm. Selim'i seviyordum. Bir anlık zaafıma kapılmıştım. Böyle güzel bir ilişkiyi Kenan gibi bir serseri yüzünden harcamak gerçekten dedilik olurdu. Bir hafta sonra Selim'i aradım ve ona tüm bunları söyledim. Bana sarıldı ve seni seviyorum dedi. Akşam bende kaldı. Sabaha kadar seviştik.
Gene eskisi gibi olmuştuk. Bazı geceler selimde kalıyorduk, bazan selim bende kalıyordu. Gene birgün evde yalnızken kapı çaldı. Çamaşır makinesine çamaşırları atmış makineyi yeni çalıştırmıştım ki. Kapıda Kenan.

Neden geldin? dememe kalmadan uzanıp öpmeye başladı. Komşular görecek diyerek panikle içeri çekip sokak kapısını kapadım. Dur dememe aldırmıyor üzerimdekileri çıkarıyordu. Bir süre sonra gene direnemez oldum. Ve sevişmeye başladık. Ve gene condom kullanmadı. Ama bu kez tam boşalırken dışarı çıktı ve üzerime boşaldı. Kendime geldiğimde "hadi git her an selim gelebilir. Onu bir kez kırdım. Tekrar kırmak istemiyorum" dedim. Apat topar gitti. Ben de ortalığı telaşla topladım. Ama bu kez selime olanları anlatmadım.

Kenan nerdeyse haftada 3-4 kez uğramaya başlamıştı. Bu adam uğuşturucu gibi birşey. İstiyordum. Her defasında bu son diyordum ama son olmuyordu. Beni öpmeye başladığında direncim kırılıyordu.Sonunda daha fazla dayanamadım ve selim'e herşeyi dürüstçe anlatıp "bu böyle devam edemez" dedim. Selim üzgündü. Onu gene kırmıştım. Kendimden nefret ediyordum.Kenan'ın evinden çıkmaz olmuştum. Gene eskisi gibi sabahlara kadar sevişiyorduk. Bu kez Kenan sanki değişmiş gibiydi. Başka kızlarla ilgilenmiyordu. Kumar oynamıyordu. Yalan söylemiyordu ( ya da ben bir yalanını yakalamamıştım)

Ama huylu huyundan vazgeçer mi? Bir süre sonra gene eski serseri Kenan oldu. Ve aynı filmi tekrar görür gibi oldum. Bu kez şiddetle terkettim onu.

Evime döndüm. Yalnız kalmak istiyordum. Bir kaç hafta böyle sürdü. Bir gün Selim aradı telden. Evde yalnız ders çalıştığımı söyledim. Eve geldi. İki arkadaş gibi sohbet ettik. Ona herşeyi anlattım.Selim beni çok sevdiğini ve bensiz hayatının çok tatsız olduğunu söyledi ve tekrar beraber olmayı teklif etti. Şaşırmıştım. "bunca yaşanan şeyden sonra???, bunu nasıl diyebiliyorsun" diyordum. Göz yaşları içinde birbirimize sarıldık. O zaman anladım ki ben ve selim kopamayız.

Bana "hadi evlenelim dediğinde, ikinci şaşkınlığımı yaşadım. Hızla aileleri tanıştırma söz kesmeler filan derken bir rüzgara kapılmışcasına gidiyorduk. Ama bu pembe günler çok sürmedi. Hamileydim. Hem de Kenan dan. Beraber gittik kürtaja. Sonra eve geldik. İyileşmemi bekledi 2-3 gün. Sonra bana okulu bırakıp askere gideceğini söyledi. Saçmalıyorsun. Geleceğinle oynama dediysem de işe yaramadı. Er olarak ilk celpde gideceği kesinleştiğinde kendimi bir anda bir kedi yavrusu gibi hissettim. Ama günü geldi ve askere uğurladık selimi.

Yanlız günler başlamıştı. Ve bir gün gene Kenan çıkageldi. Onu eve almadım bu kez. Açıkçası kovdum. Ve aylarca peşimde koşturdu. Ona olan zaafımı biliyordu. Ama bu kez zaafımı yenmiştim. Her başarısız girişimi Kenanı daha da hırslandırıyordu. Bir gün evime geldi. Resmen üstüme saldırıcasına öpmeye başladı. Bingo !. Ona karşı koyuyordum. Ve dahası ıslanmaıştım bile. O kendinden emin, küçük dağları ben yarattım diye gezen kenan şimdi adeta yalvarıyordu bir kez sevişmek için. Bu beni ondan daha da soğuttu. Sonunda gerçekten kenan olayı ruhumda da kapanmıştı. Çok mutluydum.

Bunları askerden telefonla arayan Selime de anlatıyordum. Ve 4 ay sonra selim dağıtım iznine geldi. Bana hadi evlenelim dedi. Evrak işerini nefes nefese tamamladık ve ancak izninin son günü nikah kıyabildik. Askerden dönünce de düğün yaparız dedi. Otobüse bindirdim ve uğurladım. Ertesi günü final sınavım vardı ve dersi oldukça boşlamıştım. Aklıma Tamer geldi. Onu aradım. Ders notlarıyla bana geldi. Sınava çalışmaya başladık. Ders çalışırken gayri ihtiyarı temaslarımız oluyordu. Birden nasıl oldu bilmiyorum. Öpüşmeye başladık. Seviştik.

Gündüz evlenmiştim ama gece başka adamla yatağa girmiştim. Olup biten herşey sanki gerçek dışı gibiydi. Şaşkındım. Üstelik Tamere karşı da birşey hissetmiyordum. E peki bu neydi o zaman? aklım karışmıştı.Daha sonraki günlerde Tamer tekrar beraber olmak istediğinde kibarca olmaz dedim. Evlilik cüzdanını gösterdim ve bu yaptığımız yanlış dedim. Zaten bir arzu da duymuyordum Tamere karşı.

Aylar ayları kovaladı. Selim ile nerdeyse her gün telde konuşuyorduk. Ama ona Tamer olayından hiç bahsetmedim. Askerde iken moralinin bozulması en son isteyeceğim şeydi. Ve sonunda askerden döndü. Aylarca selimi bekledim. Gerçek sadık bir eş gibi. Hemen bir işe girdi. Kısa süre sonra düğün yaptık. Ve kendi evimize yerleştik.

Herşey harika gidiyordu. Bir gece porno izlerken ( 2 erkek bir kadın idi film) birden dönüp bana sen hiç iki erkekle seviştin mi? diye sordu. Hayır dedim. Peki ister miydin dediğinde " bilmem hoş olabilir" dedim. gülüştük ve ardından seviştik. Ancak sanki bu sefer biraz farklıydı ya da bana öyle gelmişti.

Ara ara sevişmelerimizde bu konu açılır oldu. Bir gece benim hala Kenan'ı arzulayıp arzulamadığımı sordu. Kesin bir dille hayır dedim. Peki askerdeyken görüşmüş müydük? Ona da hayır dedim. Çünkü gerçekten de görüşmemiştik. "eğer" dedi "istersen kenan ile üçlü yapabiliriz. "hayır istemem" dedim. Ama 2 erkekle sevişmek hoş olabilir demiştin. Bunu yaşamak istersen kenan olabilir diyorum dedi.Ben de hayır Kenanı istemiyorum ama mert olabilir dedim. "Mert mi?" diye şaşkın yüzüme baktı. Ve ona tüm olanı biteni anlattım. Tahmin ettiğim şeyin tersi oldu. Selim benimle deliler gibi sevişiyordu. Bir süre fantazilerimizde mert oldu ama hiç reele taşımadık bunu. Sonra swinger ortamlarına girmeye karar verdik. Ve kısa süre içinde dar bir çevre edindik. 3-4 çiftin katıldığı partilere katılıyorduk.Çok heyecanlı ve eğlenceli geceler geçiriyorduk. Fakat zamanla Selim partiye katılan diğer kadınlarla ilgilenmez oldu. Ben partiye katılan herkesle sevişiyordum. Selim ise sadece benimle sevişiyordu. Bunu konuştuğumuzda "ne yapayım başka kadınlar beni çekmiyor" dedi. Israrlarım işe yaramadı.Bir süre sonra artık swing partilerine katılmaz olduk. Eve çağırdığımız tek erkeklerle 3lü yapmaya başladık. Bu selimi çok tahrik ediyordu. Beni de..

İşi nedeniyle sık sık seyahatte olduğu zamanlar beni geceleri otel odasından arar telefonda seks yapadırdık. Bir gece gene telefondayken bana "partnerlerinden birini çağırsan bu gece" dedi. " Nasıl yani sen yokken mi?" dedim. "evet" dedi. ama telefonu açık bırak ben seslerinizi dinleyeyim. "peki" dedim" birini çağıracağım".. "kimi" diye sordu. Ben de hınzırlık olsun diye " söylemem" dedim. "onu da sen seslerden tahmin etmeye çalış" Önce biraz mızlandı. Bak istemiyorsan vazgeçerim deyince "tamam tamam kabul" dedi. Birini çağırdım.Ben de çok heyecanlanmıştım. Saatlerce seviştik. Selim de telefonun diğer ucunda sevişme seslerimizi dinliyor ve masturbasyon yapıyordu.

Ertesi gün seyahatten döndüğünde gözleri prpıl pırıldı. Bir gece önce yaşananlar onu çok mutlu etmişti. Benim de çok hoşuma gitmişti. Artık selim ne zaman seyahate gitse bunu yapar olmuştuk.İşte bizim serüvenimiz de böyle başladı.......
Yazan:
Mrs. Slut

StudveSlut 'in Hikayesi Yazan: Mrs. Slut