4.04.2010

MUTLU BİR EVLİLİĞİ OLAN KADINLAR İÇİN ŞEHVEŞ KLAVUZU. Bölüm 1

Not: Bu yazı kız kıza bir sohbettir. Lütfen erkekler okumasın.....!


Geçenlerde kanalda Aslı ( keremileasli) ve sweety39 ile konuşuyorduk. Aslı yazdığı günlükler ile ilgili aldığı mesajlardan bahsetti. O kadar değişik ve ilginç mesajlar vardı ki aralarında... Aslı konuştuklarımızı illa günlüğüne yaz diye tutturdu. İyi de ben her konuştuğumuz lafı nasıl hatırlayacağım? En azından şu "Hot Wife" konusunu yaz bari dedi Aslı. Ben de olur demek gafletinde bulunmuştum. Ne zaman karşılaşsak soruyor. E hani nerde günlük? diye. ( bir de piserifin çizmeli galerisi var. Off ne kadar çok kişiye sözler vermişim allahım. Onu da bir ara yapsam iyi olacak. Fil hafızası var adamda asla unutmuyor)

Neyse nerde kalmıştık? Hot wife. Şimdi Buna nasıl desek? Ateşli eş? ııh sevmedim. Şehvetli Eş??? mmmm olabilir ama kısaca Şehveş desek?. Olur mu?... Olur olur. Güzel bir de başlık bulalım. Ne olsun?? Hah buldum:


MUTLU BİR EVLİLİĞİ OLAN KADINLAR İÇİN ŞEHVEŞ KLAVUZU !....

 
Eveet birçoğunuz Hot wife diye bir şey duymuşsunuzdur. ( Bundan böyle Şehveş diyeceğim) Duymayanlar varsa da şimdi duymuş oluyorlar işte. Sweety39 biri mezun diğeri hala üniversitede okuyan 2 çocuk yetiştirmiş mutlu bir anne ve mutlu bir eş olarak bizlerle öyle güzel tecrübelerini paylaştı ki bunların havaya uçup gitmesine razı olamazdık. Yazalım dedik. Elbette ilk akla gelen soru şu olmalı: "Neden şehveş olmayılım?"..


Onlarca sebep sayabiliriz ama en en en önemlisi elbette ki AŞK ve SEVGİ. Çünkü çok şanslısınız ve dünyada herşeyden çok sevdiğiniz harika bir kocanız var. Ve ona deliler gibi aşıksınız. Ve onu çok ama çok mutlu etmek istiyorsunuz. İçinizden bir ses kocanızın sizin ŞEHVEŞ olmanızı istediğini düşünüyorsunuz ama bundan çok da emin değilsiniz. Ya sizi hafif meşrep ya da kaltak gibi görürse??? Bunu düşünmeyin bile diyor sweety. İşte bana bakın 2 çocuk yetiştirmiş ve hayatın yarı yolunu çoktan tamamlamış bir kadınım. Eğer eşiniz hetereseksüel sağlıklı tam anlamı ile bir erkek ise sizin şehveş olmanızı isteyecektir. ( ha eğer iktidarsız ya da eşcinsel eğilimleri olan bir eş ise gene şehveş olmakda yarar var ama bu şimdilik konumuz dışı) Evet sweety diyor ki: Erkekler şehvetli ve ateşli kadınlerı severler. Bundan hiç şüpheniz olmasın. ( var mı aramızda buna katılmayacak olan???) Evet sevdiğiniz erkeğin mutlu olmasını istiyorsanız onun istediği kadın olmalısınız..
 

Sevgi sadakat ve aşkın dışında şehveş olmanın bir başka temel sebebi daha var dedim kızlara. ADALET.. Evet adalet.
 

Düşünsenize evlenmeden önce vur patlasın çal olynasın yaşayan her gece eve bir hatun atabilen kocalarımız bütün bunlardan vazgeçip bizlerle evlendiler. Tek bir kadına bağlı kalmayı seçtiler. Yani bizlere. Eee o zaman bir eş olarak kocalarımıza bekarken sahip oldukları zevk ve eğlenceyi en azından onlara sağlamamız gerekmez mi? Aslı ve Sweety bu dediklerime haklısın dediler.
 

Bitmediii kocalarımız iş hayatı denilen o vahşi ormanda sabahtan akşama kadar para kazanmak için debelenirken stress içinde sinir içinde boğuşurken en azından eve geldiklerinde biraz mutluluk ve tatmini haketmiyorlar mı? Üstelik kazandıkları paranın %80 ini bizim için harcarlarken. Bizlere daha iyi bir ev daha iyi mobilyalar elbiseler kozmetikler güzel tatiller sağlamak için harcamıyorlar mı? Eğer kadınların içinde birazcık ADALET duygusu varsa buna yürekleri sızlamalı (valla her ayakkabı aldığımda benim sızlıyor. ama gene de kendimi tutamıyorum)
 

Ayrıca ateşli bir eşin evde yarattığı harıkalar bir erkeğin öz güvenini öylesine artırıyor ki. Düşünsenize işe gittiğinde iş arkadaşlarının hiçbiri sizin ona yaşattığınız kadar ateşli bir gece yaşatmamış. Siz yatakta arzu ile kıvranıp sevişirken belki de onların eşleri bu gün başım ağrıyor yorgunum vs diyerek eşlerine sırtlarını dönüp uyudular. Öz güven bir erkeğin iş hayatındaki başarısının anahtarıdır. Yatak hayatı mutlu olan bir erkek işinde başarıdan başarıya koşarken daha da fazla kazanır. Sonuçta unutmayın bu kazanılan paralar zaten gene size harcanıyor.
 

Erkek dünyası rekabetçi. Ateşli bir eşi olan erkek diğerlerine tepeden bakar. Rekabette zaten 1-0 öndedir. Bu gazla önüne çıkan rakiplerini kolayca ezer geçer. Ve daha da fazla kazanır. Ve kazandıkları gene size geleceğine göre...
 

Bir başka önemli sebebi unutmayın dedi sweety. Etrafta dolaşan bekar çıtır kızlar. Ben buna nefsi müdafa diyeceğim. Bir erkek evlendiğinde derhal dikkatler üzerinde toplanır. Demek bu adamda bir kadına bağlanma bir koca olma potansiyeli var diyerek hedeflerine alır bazı kızlar. Üstelik işinde başarılı öz güveni tam karizmatik bir erkeği hangi kadın ıskalar ki? O halde savunmaya geçmek gerek. Eşinizle sevişin. Öyle haftada bir yatakta karanlıkta değil.
 

Duşta mutfak masasının üstünde salondaki halının üstünde koridorda. Her an her yerde. Testislerinde biriken her damla spermi sizin içinize boşaltsın. Bosaltsın ki o kızlara birşey kalmasın...
 

Kelimenin tam anlamıyla bir şehveş olduğunuzu her halinizle giyimizle kuşamınızla hareketlerinizle sözleriniz ile belli edin. Eğer diğer kadınlar sizin tam bir şehveş olduğunuzu bilirlerse hiç şansları olmadığını görüp kocanıza yakınlaşmaya yeltenmezler bile. Biz kadınlar akıllıyızdır. Olmayacak duaya amin demeyiz. Haksız mıyım kızlar???
 

Ama sizi tanımayanlar hala kocanıza sulanmaya kalkabilirler. Bazı kadınlar özellikle evli erkekleri ağlarına düşürmek isterler. Çünkü bilirler ki evli erkeklerin %90'ı cinsel anlamda doyumsuzdur. Çünkü eşleri onlara doyurucu bir sex sunmuyordur. Ama neyseki bir şehveş için böyle bir tehlike yoktur.
 

Ve son olarak belki bu biraz paradoksal oluyor ama bir şehveş ile evli olan kocanız daha başarılı daha özgüvenli ve daha karizmatik bir erkek olarak bir sürü kaltağın ilgisini üzerine toplayacaktır. Kocanızı bu kaltaklara kaptırmaya niyetiniz yoksa siz onlardan da kaltak olmalısınız. İŞTE BUDUR.
 

Evet kızlar. Neden şehveş olmamız gerektiğini, sebeplerini teker teker yazdım. Şimdi gelelim NASIL ŞEHVEŞ OLUNUR?'a

Onu da bir diğer günlükte kaleme alacağım.