4.04.2010

ŞEHVEŞ yazı serisi hakkında zorunlu açıklamalar....







ŞEHVEŞ yazı serisi hakkında zorunlu açıklamalar....



ŞEHVEŞ ile ilgili yazdığım 2 yazı genelde olumlu ama az da olsa olumsuz tepkiler aldı. Bir kere şunu belirteyim hiçbir bayan üyeden olumsuz tepki gelmezken gelen az sayıdaki olumsuz tepki erkeklerden idi. (Halbuki yazının başına koca koca yazdık. Erkekler okumasın diye not düştük. Okumasaydınız bana ne



1) Yazıda belirtilen görüşlerin tamamı bana ait değil. Bir kısmı Sweety39 ve bir kısmı da aslı (keremilesli) ye ait. Kendiliğinden gelişen bir sohbetin sonucunda aklımda kalanlardan derlediklerim. Tabi bazı konuşulanları yazarken o an hatırlayamamışım. Onları ekleyeceğim


2) ŞEHVEŞ kelimesi bana değil Pen ve Neo' ya ait. Neo nun üstün lisan kabiliyetine sığınıp ondan rica etmiştim. Ama hoş bir türetim oldu.


3) Yazıda anlatılanlar bir nevi "şehveş menü"sü. Hani nasıl lokantaya gidince bütün menüyü yemezsek ama içinden o an en çok canımızı çekenleri istersek, burada anlatılanların hepsi aynı anda yapılacak diye birşey yok. Biz sadece menüyü zengin tutmaya çalıştık. (bunu neyseki bayanlar hemen anladı da bazı erkek arkadaşlar nedense kavrayamadı.)


4) Hayat elbette ki her zaman laylaylom olmuyor. Hatalıklar ölümler iş güç ekonomik sıkıntılar gibi bir dolu dert ve tasa var pusuda bizleri her daim kollayan. Önemli olan yıkılmamak, düşsen bile tekrar kalkıp yürüyebilmekdir. Burada da Şehveş için bir numaralı görev kocasını adrenalin yükleyip canlandırmak ve ona eski mücadele gücünü ve öz güvenini yeniden kazandırmaktır.


5) Gözden kaçmaması gereken bir numaralı hedef kocalarımızın mutluluğudur. ( Neden şehveş olmalıyız bölümünü tekrar tekrar okuyun). Şehveş menüsünden seçeceklerimiz kocalarımızı en fazla mutlu eden, en fazla keyiflendiren, en fazla onore eden ve en fazla adrenalin yükleyip ateşleyen şeyler olmalı. Dozaj her çifte göre farklı olabilir. En iyi kombin zamanla bulunuyor. Ama cüretkar olun. İkircikli olmayın. Kafanızdan olumsuz ihtimalleri atın. (acaba şöyle mi olur? böyle mi olur diye tasaları kafanızdan atın)